Auto katolleen ulosajossa

Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 13.1.19 klo 07.39 Jyväskylän osalta seuraavaa:

Kello 01.10 Keskussairaalantiellä oli ulosajo, missä auto päätyi katolleen kevyenliikenteenväylälle. 34-vuotias nainen oli ajanut henkilöautolla Keskussairaalantietä Tourulan suuntaan. Valajankadun risteyksen jälkeen kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Auto oli ajautunut vastaantulevien kaistan yli päätyen lopulta katolleen kevyenliikenteenväylälle. Auton kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe, joka antoi tulokseksi nollat. Nainen oli kuitenkin tokkurainen ja hänen hallustaan löytyi huumausainerekvisiittaa, joten hänet toimitettiin verikokeeseen mahdollisen huumausaineen määrittämiseksi. Myös matkustajana ollut mies toimitettiin ambulanssilla tarkastettavaksi. Kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.