Biokaasua Seppälästä vasta helmikuussa

Mustankorkea Oy:n biokaasutankkausasema Seppälän Citymarketin pihassa saadaan käyttöön ennakkotiedoista poiketen vasta helmikuun alussa. Koetankkaukset on tehty ja teknisessä mielessä kaikki on valmiina, mutta virallinen paperisota vie vielä hetken aikaa. Lokakuussa suljettu Mustankorkean tankkausasema pysyy toistaiseksi poissa käytöstä. Kaasunjalostusyksikkö vaihdetaan kokonaan ja uusien laitteiden toimitusaika on kuukausia.
– Tällä hetkellä pystymme sanomaan, että Mustankorkean tankkausasema saadaan käyttöön keväällä. Onneksi Seppälän asema valmistuu pian, sitä on odotettu”, toteaa Mustankorkean toimitusjohtaja Esko Martikainen. Alkuvaiheessa Seppälän tankkausasemalle tuodaan biokaasua muilta toimijoilta, kunnes oman kaasun jalostus saadaan kuntoon.

Toimitusjohtaja Esko Martikainen kommentoi Facebook-videossa Seppälään tulevaa asemaa.
Videon näet täältä

Teksti ja kuva: Markku Saarinen