Keski-Suomen talous- ja velkaneuvonta siirtyy vuoden 2019 alussa Keski-Suomen oikeusaputoimistoon

Talous- ja velkaneuvonta siirtyy oikeusaputoimistojen järjestettäväksi vuoden 2019 alussa. Asiakkaiden palvelut pysyvät ennallaan ja maksuttomina, mutta yhteystiedot muuttuvat.

Keski-Suomen talous- ja velkaneuvonnan palveluita saa jatkossa puhelimitse tai ajanvarauksella Keski-Suomen oikeusaputoimistosta Jyväskylästä, virastotalo Sinetistä. Palveluita annetaan ajanvarauksella myös Jämsän, Äänekosken ja Viitasaaren toimipisteissä.
– Halutessaan asiakas voi asioida myös muiden alueiden oikeusaputoimistoissa vaikkapa Pirkanmaalla tai Pohjois-Savossa, Keski-Suomen oikeusaputoimiston johtava julkinen oikeusavustaja, Tuula Kiili selventää.

Talous- ja velkaneuvonnan tavoitteena on auttaa asiakasta saavuttamaan tasapainoinen talous ja tukea asiakkaan omaa toimintaa ja päätöksentekoa.

Talous- ja velkaneuvonnassa annetaan esimerkiksi tietoa ja neuvontaa talouden ja velkojen hoidosta ja taloudenpidon suunnittelusta, selvitetään ylivelkaantuneiden omaan talouteen liittyvien ongelmien ratkaisumahdollisuuksia tai avustetaan ylivelkaantuneita hakemaan tuomioistuimesta yksityishenkilön velkajärjestelyä tai Takuusäätiön takausta.

Yhteystiedot 1.1.2019 alkaen
Talous- ja velkaneuvonta
Keski-Suomen oikeusaputoimisto

Lisätietoja:
Keski-Suomen oikeusaputoimiston johtava julkinen oikeusavustaja, Tuula Kiili, p. 029 56 60881
Johtava talous- ja velkaneuvoja Seija Jauhiainen, p. 050 311 8544
Länsi- ja Sisä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja Teija Hyytiäinen, p. 050 380 0179