Kirjoittaja Kari Puikkonen

4.2.2019 alkaen huhtasuo.fi:ssä alkaa ilmestyä palokkalaisen kirjoittajan Kari Puikkosen novelli “Välikaasu”. Novelli julkaistaan jatkokertomuksena. Kertomus on satiirinen ja huumorilla höystetty kuvaus 1970-luvun eläinkuljetuksesta ja siitä, millaista alalla oli työskennellä tuohon aikaan.

Kari Puikkonen

Kari Puikkonen on 67-vuotias eläkkeellä oleva Palokassa asuva autonkuljettaja. Puikkonen itse toteaa:
– Olen harrastanut kirjoittamista 15 vuotta omaksi iloksi ja muiden harmiksi. Puikkonen on julkaissut takavuosina omakustanteena romaanin “Jokapaikka”. Puikkonen on myös kirjoittanut yleisönosastokirjoituksia 
Keskisuomalaiseen. Kirjoittamisen lisäksi Puikkosella on liuta muitakin harrastuksia.
– Harrastan muun muassa sotahistoriaa, kalastusta ja tämän hetken isona projektina on vuoden 1965 kuplavolkkarin entisöinti, kertoo Puikkonen.

Novelli julkaistaan seitsemänä peräkkäisenä maanataina.
Kuva: Kari Puikkonen