Mestari Pedersen

Huhtasuo.fi-verkkolehti sai lisää tekijöitä, kun remmiin astui pilapiirtäjämme Mestari Pedersen. Huhtasuollakin asunut Mestari Pedersen, oikealta nimeltään Marko Pirttinen, lähettää lukijoille terveisiä.

Marko Pirttinen, alias Mestari Pedersen
Kuva: Marko Pirttinen

Morgan Kane!
Olen Marko Pirttinen ja aloittanut kuvittajana huhtasuo.fi-verkkolehdessä. Pidän hyvistä vitseistä ja pilapiirroksista ja kuvitan niitä. Piirtämiseni on ollut tauolla jo vuosia, joten pientä ruostetta kynästä joutuu vielä melkoisesti hiomaan. Sketsit ovat osin omaa ideointiani, osa on “jossain nähtyä” ja osa kavereilta varastettuja. Jos jotakuta asia häiritsee, soita poliisille!

Pidän myös tunnettujen taiteilijoiden klassikkotöistä ja teen niistä omia karikatyyriversioitani. Hugo Simbergin Kuoleman puutarha on jo piirretty… Se julkaistanee myös jossain välissä (toim.huom., kyseinen piirros on tässä jutussa kuvituskuvana). Eli ei muuta kuin kynä käteen ja jo etukäteen – kiitos ja anteeksi!

Terv. Marko Pirttinen – alias Mestari Pedersen