Mielensäpahoittaja: Ennen kaikki oli paremmin TV-sarja

Mielensäpahoittaja on kirjailija Tuomas Kyrön luoma yleisönosastolle kirjoitteleva vanha muutoskammoinen perunaan uskova äreä mies.

Mielensäpahoittaja oli alunperin Yleisradion tilaama nopeatahtinen kuunnelmasarja, jonka piti jäädä siihen. Tuomas Kyrö kertoo, että nyttemmin Mielensäpahoittaja on kasvanut omituiseksi kokonaisteokseksi, jolle vain hän voi antaa rajat.
– Minä en halua antaa sille rajoja, niin se voi mennä ihan mihin haluaa, Kyrö sanoo.

Tuleva Tv-sarja Mielensäpahoittaja: Ennen oli kaikki paremmin koostuu 8 jaksosta, joissa jokaisessa käsitellään yhtä teemaa. Jaksojen teemat ovat musiikki, alkoholi, urheilu, huumori, ruoka, ilmastonmuutos ja koulu.

Sarjassa mielensäpahoittajaa esittää Heikki Kinnunen. Sarjassa vierailijoina ovat muun muassa Madveture-kaksikko Riku Rantala ja Tuomas “Tunna” Milonoff, jotka toimivat Tippavaaran isäntinä Alkoholi-jaksossa. Muita vierailijoita ovat näyttelijät Eija Ahvo ja Susanna Haavisto, Suomi-räppärit Iso-H ja Uniikki, laulaja Katri Helena, lumilautailija Enni Rukajärvi, selostajalegenda Anssi Kukkonen, kokit Henri Alen ja Tommi Tominen, meteorologi Pekka Pouta, toimittaja Peter Nyman sekä moni muu tuttu kasvo. Yhdessä jaksossa Mielensäpahoittaja jopa kohtaa luojansa Tuomas Kyrön.
K

Youtube mtv Suomi

Mielensäpahoittaja: Ennen kaikki oli paremmin 8.1.2019 klo 20.00 MTV3. Sarja esitetään 8 peräkkäisenä tiistaina ja uusitaan aina keskiviikkona ja sunnuntaina.