Moderni mies Tv-sarja

Moderni mies on Jäppi Savolaisen ohjaama komedia-sarja neljästä modernista miehestä.

Sarjassa seurataa neljän modernin miehen edesottamuksia. Sarja on ihan puhdasta komediaa, jossa saa nauraa niin moderneille miehille, kuin modernien miesten kanssa.

Sarjan huumori on hyvin arkipäiväistä, josta jokainen löytää samaistumispintaa. Vaikka miesten huumori on välillä rankkaakin, löytyy heistä myös se herkempi puoli, kertoo ohjaaja Savolainen.

Sarja on kaksitoistaosainen ja näyttää millaisia ongelmia nykypäiväinen moderni mies kohtaa. Ongelmathan ovat useimmiten hyvin arkipäiväisiä, joskus jopa surkuhupaisia. Exien uudet miehet, miten löytää treffiseuraa, mitä tehdä kun rahat on loppu.

Sarjassa seurataan neljän miehen elämää, jotka asuvat samassa pihapiirissä.

Matti (Ilkka Forss) on miehistä perinteisin. Insinööri, joka uskoo perusarvoihin ja exceliin.

Jarkko (Eero Milonoff) on taas hyvin ulkonäkökeskeinen nykyajan “mediamies”. Haaveena on päästä videopajasta isompiin ympyröihin ja siksi ajaakin taksia päätyönään.

Pete (Jarkko Niemi) on suvaitsevaisuuden ja veganismin nimeen vannova, niin sanottu hyvä ihminen. Maailmanparantaja joka ei halua kenellekään mitään pahaa. Pete asuu kahden äidin kanssa, jotka syövät lihaa. Pete on hieman ristiriitainen. Seurustelukumppanin lihansyönti voi olla hänelle liikaa ja toisaalta ravintolassa pitää tilata pihvi, että näyttää olevansa MIES.

Tuomas (Tommi Rantamäki) on exänsä kyykyttämä, se vähän liian kiltti mies. Tuomas antaa exälleen kaiken tarvitseman, maksaa jopa hänen laskuja. Asuivathan he pitkän tovin yhdessä.

Modernien miehien lisäksi sarjassa nähdään muun muassa Milka AhlrothKirsi YlijokiJenni Banerjee sekä Matleena Kuusniemi

Ohjaaja: Jäppi Savolainen
Käsikirjoittajat: Pirjo HeikkiläTimo VarpioJohn Lundsten sekä Anna Brotkin.
Tuotanto: Moskito Television Oy, tuottajana Leena Puurtinen, tuottaja/Yle Tuire Lindström.

Sarja alkaa tänään 7.1. Tv2 kanavalla.
Sarja on nähtävissä jo kokonaan Yle Areenassa

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.