“Sarjanäpistelijä”

Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 24.1.19 klo 08.13 Jyväskylän osalta seuraavaa:

Kauppakatu 23.1.2019 klo 13.30
Hätäkeskus ilmoitti poliisille näpistelijästä Jyväskylässä Kauppakadulla. Näpistelijä oli anastanut kauppaliikkeestä herätyskellon. Vartija otti varkaan kiinni liikkeen ulkopuolella. Vuonna 1970 syntynyttä jyväskyläläisnaista epäillään näpistyksestä ja huumausainerikoksesta. Naisen hallusta löytyi epäiltyä huumausainetta. Nainen on jäänyt kiinni näpistelystä vuoden sisään jo 8 kertaa.

Nelostie 23.1.2019 klo 19.30
Hätäkeskus ilmoitti ketjukolarista Jyväskylässä nelostiellä. Tapahtumapaikalla poliisi totesi kahden henkilöauton ja yhden pakettiauton vaurioituneen. Kenellekään osalliselle ei tullut sairaalahoitoa vaativia vammoja. Poliisi jatkaa onnettomuuden syiden tutkintaa.

Lisäksi Laukaassa oli ulosajo, josta poliisi kertoo seuraavaa.

Jyväskyläntie 23.1.2019 klo 08.55
Hätäkeskus ilmoitti poliisille ulosajosta Laukaassa. Ilmoituksen mukaan henkilöauto oli ajanut päin valotolppaa ja ajoneuvosta oli paennut kaksi henkilöä. Poliisipartio tavoitti hetken kuluttua tapahtumapaikan lähistöltä kaksi päihtyneen oloista miestä. Vuonna 1981 ja 1980 syntyneitä jyväskyläläismiehiä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.