Uusi kirja ikääntymisen voimavaroista

Vesa Karvinen

Huhtasuolla jo pitkään asunut kirjailija ja huumorikouluttaja Vesa Karvinen on yhdessä turkulaisen dosentin Pirkko Remeksen kanssa saanut valmiiksi Löytöretki ikääntymiseen -nimisen kirjan, jossa kerrotaan niistä valmiuksista jotka saattaisivat helpottaa ikääntyvän ihmisen arkea. Molemmilla kirjoittajilla on elämänkokemusta, joita he kirjassa jakavat  auliisti kaikkien käytettäväksi. Pirkon mies on sairastanut jo pitkään  Altzheimerin tautia. Vesa taas kertoo kokemuksiaan Parkinsonin taudista. Kirja ei ole kovinkaan tautikeskeinen, vaan esiin nousevat erilaiset mahdollisuudet tuoda iloa elämään.


Kirjan kansi on toisen kirjailija Pirkko Remeksen taidonnäyte.


Uutta kirjaa saa tilata osoitteesta www.bod.fi. 148-sivuisen kovakantisen kirjan hinta on 20,50 euroa.

Teksti ja kuvat: Vesa Karvinen