Janoinen näpistelijä

Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 5.2.19 klo 09.00 Jyväskylän osalta seuraavaa:

Vapaaherrantiellä sijaitsevasta kaupasta tuli ilmoitus näpistelijästä klo 19.20. Paikalta tavattiin 1950-luvulla syntynyt mies, joka oli anastanut lonkerojuomia. Vartija oli ottanut asiakkaan kiinni kaupan pihassa. Näpistysrikoksesta kiinnijääminen oli miehelle 15. kerta vuoden sisään.

Poliisipartio pysäytti Seppäläntiellä klo 02.20 liikennetarkastukseen henkilöauton, jota kuljetti kolmekymppinen mies. Hän osoittautui ajo-oikeudettomaksi ja päihtyneeksi. Poliisiasemalla suoritetun tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0.28 mg/l. Kuljettajan osalta ajelua tutkitaan rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Auton omistaja istui tapahtuma-aikaan matkustajan paikalla, joten häntä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.