Koko perheen Talvirelaamo-tapahtumat eri puolilla Jyväskylää 23.-28.2.2019

Koko perheen Talvirelaamo-tapahtumat ajoittuvat perinteiseen tapaan talvilomaviikolle. Ensimmäinen koko perheen talvitapahtuma järjestetään jo tulevana lauantaina Kuohun koululla.

Tarjolla on kaupungin, järjestöjen ja muiden toimijoiden koko perheelle suunnattuja ulkotapahtumia. Tapahtumia ovat järjestämässä Jyväskylän kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelujen lisäksi Kuohun VPK, Kuohun koulun vanhempaintoimikunta, Kuohun veto ry, Kuohun kyläyhdistys ry, Kuohun nuorisoseura ry, Säynätsalon eläkkeensaajat ry, Säynätsalon alueseurakunnan vapaaehtoiset, Kauneushoitola Pistaasi, Laajis Urban Outdoors, Jyväskylän seudun nuorisoseura ja Vanhan Korpilahden kotiseutuyhdistys.

Lue koko tiedoite täältä
Teksti: Jyväskylän kaupunki Kuttuuri ja vapaa-aika