Muffinisämpylät

Aineet kuuteen muffiniin:
3,5 dl vettä
0,5 pkt tuorehiivaa
3 rlk oliiviöljyä
2 tl suolaa
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 rlk hunajaa tai sokeria
8 dl vehnäjäuhoja

Ohje:
Suosittelen käyttämään kuusireikäistä pinnoitettua muffinivuokaa.
1. Liota hiiva käden lämpöiseen veteen.
2. Lisää joukkoon suola, valkosipuli, öljy ja hunaja/sokeri.
3. Lisää jauhot joukkoon vähitellen vaivaten.
4. Jätä löysähkö taikina kohoamaan liinan alle noin 30 minuutiksi.
5. Ota taikinasta pieniä palloja ja tasoita muffinivuoan pohjalle. Lisää päälle juustoa ja juuston päälle taikinaa, niin että juusto peittyy reunasta reunaan.
6. Kohota leipää vielä noin 30 minuuttia.
7. Voitele leivän pinta oliivioljyllä ja ripottele päälle oreganoa, tai siemeniä.
9. Paista 175 asteessa 10-15 minuuttia.