Vaajakoskelle avattiin uusi Sampoharjun terveysasema

14.2.2019 klo 14-18 Sampoharju tutuksi -avointen ovien iltapäivässä terveysaseman yhteisen käytävän varrelta löytyvät palvelut – avosairaanhoito, hammashoitola, neuvola, psykologipalvelut, sosiaaliohjaus ja neuvonta, Fimlab ja aikuispsykiatria – esittäytyvät. Tiloihin voi tutustua puolen tunnin välein käynnistyvillä opastetuilla esittelykierroksilla. Tapahtumassa saa myös infoa fysioterapiasta ja liikuntapalveluista, valinnanvapauskokeilusta, Arkeen Voimaa -ryhmätoiminnasta, Omaolo-palvelusta, Jyväskylän reumayhdistyksen ja Sydänyhdistyksen toiminnasta sekä kokemusasiantuntijatoiminnasta.

Avointen ovien päivässä Vaajakosken Eläkeläiset ry luovuttaa vaajakoskelaisen taiteilijan Kauko Hännisen teoksen Sampoharjun terveysasemalle.

Nimi Sampoharju juontaa juurensa paikan ja Vaajakosken historiaan. Ennen kuin paikkaa ryhdyttiin kutsumaan Vesmannin mäeksi, se oli nimeltään Sampoharju.

Koko jutun voit lukea täältä
Teksti: Jyväskylän kaupunki