Maakunnassa kaikki hyvin

Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 26.3.19 klo 09.21 Jyväskylän osalta seuraavaa:

Poliisipartio pysäytti maanantaina iltapäivällä klo 16.20 liikennetarkastukseen henkilöauton Vapaaherrantiellä. Auton kolmekymppinen mieskuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kiinnijääminen oli kolmas kerta vuoden sisään. Miestä epäillään lisäksi rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Alkometripuhallus osoitti nollatulosta, mutta kuljettajan käytös ja olemus olivat siinä määrin poikkeavia, että hänen epäillään olleen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Mies vietiin verikokeisiin.

Parikymppinen mies on epäiltynä huumausaineen käyttörikoksesta, vähäisestä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta ja järjestysrikkomuksesta Kauppakadulla sijaitsevassa kauppakeskuksessa maanantai-iltana klo 19.50. Mies joi omia oluitaan kauppakeskuksessa yleisellä paikalla, jonka lisäksi hänellä oli mukanaan pieni määrä marihuanaa. Lisäksi hänen hallustaan löytyi puukko, jonka mukana pitämiseen ei löytynyt hyväksyttävää syytä. Mies sai teoistaan sakon.

Poliisipartiolle tulleen tiedon mukaan varhain tiistai-aamuna klo 03.20 aikaan vt 4:llä Kirrin kohdalla oli ajettu henkilöautolla penkkaan. Kuljettaja oli poistunut paikalta onnettomuudesta ilmoittamatta. Auto jäi tapahtumapaikalle kolarivaurioituneena. Poliisipartio tavoitti kuljettajaksi epäillyn miehen päihtyneenä kotoaan. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta. Ulosajon tarkempia yksityiskohtia ja syitä selvitetään tutkinnassa. Mies vietiin sairaalaan tarkastettavaksi ja samalla häneltä otettiin verikokeet.

Maanantain ja tiistain välinen yö oli poliisin näkökulmasta varsin rauhallinen. Klo 18-06 välisenä aikana Sisä-Suomen poliisilla oli 36 tehtävää Keski-Suomessa.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi