Pahan mielen purkauksia

Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 17.3.19 klo 08.40 Jyväskylän osalta seuraavaa:

Yliopistonkadun ja Väinönkadun risteyksen tuntumasta tuli tutkittavaksi pahoinpitely klo 23.45. Poliisipartio havaitsi toisen miehen riuhtovan ja repivän toista. Partio keskeytti pahoinpitelyn. Alustavien selvitysten mukaan asianomistaja, 1980-luvulla syntynyt mies, oli kävellyt Väinönkatua pitkin kohti Viitaniemeä, kun pubin kohdalla 1990-luvulla syntynyt mies oli tarttunut häntä takista kiinni. Rikoksesta epäilty oli ottanut kiinni asianomistajaa vaatteista, riuhtonut ja töninyt sekä lyönyt nyrkein kasvoja kohti. Asianomistaja kykeni suojautumaan iskuilta ja säilyi vähäisin vammoin. Rikoskesta epäilty mies vietiin kiinniotettuna poliisiasemalle. Osapuolet eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.

Parikymppinen mies rikkoi Väinönkadulla liikekiinteistön ikkunan sunnuntain puolella klo 00.45. Poliisipartio otti Sammonkadulta kiinni saatuihin tuntomerkkeihin sopineen henkilön, joka oli vielä ikkunan rikkomisen jälkeen potkinut seiniä ja pysäköintimittaria. Parikymppinen mies kuljetettiin putkaan. Häntä epäillään vahingonteosta.

Nuutintiellä klo 03.41 pysäytettyä henkilöauton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Puhalluskoe näytti nollatulosta, mutta alustava huumetesti positiivista amfetamiinille. Mies vietiin verikokeisiin. Kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kiinnijääminen oli 12. kerta vuoden sisään.

Lauantai-illan klo 18 ja sunnuntaiaamun klo 7 välisenä aikana poliisilla oli yhteensä 109 tehtävää Keski-Suomessa.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi