Auto seinään Huhtakeskuksella

Auto päätyi kuvassa etualalla näkyvän
lumipenkan yli apteekin seinään.

17.4. iltakuuden jälkeen auto törmäsi rajusti Huhtakeskuksen apteekin takaseinään. Silminnäkijä kertoi Huhtasuo.fi:lle, että auto oli tullut Kangasvuorentieltä, kääntynyt Nevakadulle ja jostain syystä ajautunut kulkusuunnassaan oikealle jalkakäytävälle. Siitä auto oli jatkanut kulkuaan paikoitusalueen kulmassa olevaan lumesta, jäästä ja hiekoitussorasta syntyneeseen penkkaan, josta auto lähti ilmaan ja päätyi voimalla Huhtaksekuksen seinään ja edelleen katolleen maahan.

Tuohon aikaan liikkeellä oli jonkin verran ihmisiä, joten on lähes suoranainen ihme, että auto ei osunut sivullisiin. Silminäkijä kertoi, että auton kuljettaja oli kömpinyt itse ulos autosta. Paikalle saapui poliisi ja ambulanssi, johon kuljettaja siirtyi omin jaloin. Hinausauto haki onnettomuusajoneuvon pois paikalta.