Hihasta ei löytynytkään ässää

Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 13.4. klo 07.42 Jyväskylän osalta seuraavaa:

1970-luvulla syntynyt mies asioi Vasarakadulla sijaitsevassa liikkeessä perjantaina hieman klo 16 jälkeen. Liikkeen vartija oli havainnut, kun mies oli purkanut peliohjaimet paketistaan ja piilottanut tyhjän paketin suurempien laatikoiden taaksen. Vartija oli epäillyt, että mies yrittää anastaa peliohjaimia ja otti tämän kiinni. Peliohjaimet löytyivät kätkettyinä miehen hihasta. Tapahtunutta tutkitaan näpistyksen yrityksenä.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi


Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 14.4. klo 07.07 Jyväskylän osalta seuraavaa:

Tikkakoskentiellä jäi kiinni ajo-oikeudeton kuljettaja klo 22.50. Henkilöautoa ajoi nuori aikuinen mies, joka sai ajelustaan sakon.

Voimakkaasti päihtynyt 23-vuotias mies pyrki Kauppakadulla sijaitsevaan ravintolaan klo 03.00 aikaan, mutta järjestyksenvalvoja ei päästänyt häntä sisälle liiallisen päihtymyksen takia. Mies jäi kuitenkin ravintolan oville, eikä suostunut poistumaan. Järjestyksenvalvojan lähdettyä saattamaan häntä etäämmälle, mies alkoi vastustaa poistamistaan ja kävi järjestyksenvalvojaan kiinni. Päihtynyt riehahtelija jouduttiin raudoittamaan. Poliisipartio kuljetti hänet putkaan. Aamulla on odottamassa sakko järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi