Huima ylinopeus Lohikoskentiellä

Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 27.4. klo 08.34 Jyväskylän osalta seuraavaa:

Poliisipartio sai perjantai-iltana klo 19.36 tehtävän, jonka mukaan vartijat olivat puuttuneet pahoinpitelytilanteeseen Asemakadulla ja heillä oli kaksi henkilöä kiinniotettuina. Alustavissa selvityksissä ilmeni, että 37-vuotias mies oli käynyt 23-vuotiaan miehen päälle ja alkanut lyödä häntä nyrkillä kasvoihin. Asianomistajan kasvoissa oli turvotusta ja raapimajälkiä, joiden lisäksi häneltä oli irronnut yksi hammas. Lyöjä otettiin kiinni ja kuljetettiin poliisiasemalle. Häntä epäillään pahoinpitelystä. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi vielä voimapihdit, kaksi puukkoa ja kääntöveitsi, joiden mukana pitämiseen ei löytynyt järkiperäistä syytä. Näiden osalta asiaa tutkitaan murtovälineen hallussapitona ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona.

N. nelikymppiseltä naiselta yritettiin anastaa polkupyörä kesken ajon Jyväskylän Kypärämäessä klo 03.20. Naiselle tuntematon mies oli lyöttäytynyt hänen seuraansa ja yrittänyt saada pyörän väkisin haltuunsa siinä kuitenkaan onnistumatta. Saatujen tuntomerkkien perusteella poliisipartio löysi teosta epäillyn miehen Kypärämäen päiväkodin pihasta. Hänet kuljetettiin päihtymyssäilöön. Aamulla hän selvittää anastusrikoksen yritystään rikostutkijalle.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi


Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 28.4. klo 08.18 Jyväskylän osalta seuraavaa:

1990-luvun loppupuolella syntynyt nainen kuljetti henkilöautoa raskaalla kaasujalalla kello 21.40. Partio mittasi naisen kuljettamalle autolle nopeuden 134 km/h Lohikoskentiellä. Kyseisessä kohdassa on 60 km/h nopeusrajoitus. Ajokortti otettiin poliisin haltuun ja rikosnimikkeeksi kirjattiin törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi