Suklainen juustokakku pääsiäispöytään

Tarveaineet kakkuun:

Pohja:
200 g kaura- tai cookie-keksejä
100 g voita tai margariinia
Täyte:
200 g Pätkis Mini Bites -paloja
100 g maitosuklaata
1 purkki vatkautuvaa vaniljakastiketta
1 rasia maustamatonta tai vaniljatuorejuustoa
4-5 liivatelehteä

Ohje:
1. Hienonna keksit tehosekottimessa tai käsin pieniksi muruiksi ja laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
2. Sulata rasva ja sekoita keksimurujen joukkoon.
3. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja tasoita keksi-rasvaseos tasaisesti pohjalle.
4. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi vaahdoksi.
5. Murskaa Pätkikset tehosekottimella ja sulata suklaa vesihauteessa.
6. Sekoita tuorejuusto vaniljavaahtoon.
7. Lisää Pätkis ja sulatettu suklaa vaahtoon ja sekoita takaiseksi.
8. Purista liivatteista vesi pois ja liota tilkkaan kiehuvaa vettä.
9. Anna liivatteen jäähtyä hetki ja lisää ohuena nauhana suklaa-vaniljamassaan. Sekoita huolellisesti.
10. Kaada massa pohjan päälle vuokaan ja tasoita pinta tasaiseksi.
11. Anna hyytyä muutama tunti, mielellään yön yli.

Koristeluehdotus:
Koristele kakku Pätkiksillä, suklaarouheella tai piirrä tummalla ja valkosuklaalla pajunkissoja, kuten kuvassa.

Hyvää ja herkullista pääsiäistä