Ajo-oikeudettomia kuskeja ja vahingonteko

Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 4.5. klo 07.13 Jyväskylän osalta seuraavaa:

3.5.2019 klo 21.46:
Poliisipartio pysäytti henkilöauton Pupuhuhdantiellä liikennetarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1988 syntynyt ajo-oikeudeton jyväskyläläismies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nolla tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

3.5.2019 klo 22.11:
Poliisipartio päätti tarkistaa henkilöauton Myllyjärventiellä. Ajoneuvoa kuljetti ajo-oikeudeton vuonna 1953 syntynyt jyväskyläläisnainen. Seulonta-alkometri antoi nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi


Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 5.5. klo 07.45 Jyväskylän osalta seuraavaa:

5.5.2019 klo 01.02:
Poliisipartio pysäytti pakettiauton tarkastusta varten. Tarkastuksella selvisi, että ajoneuvoa kuljetti vuonna 2001 syntynyt jyväskyläläismies. Mies jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta vuoden sisään jo 13 kerran. Miehellä oli perässä myös etsintäkuulutuksia.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi


Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan 6.5. klo 08.16 Jyväskylän osalta seuraavaa:

Hätäkeskukseen maanantain puolella klo 00.44 tulleen ilmoituksen mukaan Schaumanin Puistotiellä sijaitsevan liikekiinteistön ikkuna oli rikottu. Partio meni paikalle, suoritti paikkatutkintaa ja sai selville rikoksesta epäillyn tuntomerkkejä sekä poistumissuunnan. Läheisestä asunnosta tavoitettiin parikymppinen mies, jota epäillään vahingonteosta.

Myllyjärventiellä pysäytettiin klo 03.25 liikennetarkastukseen pakettiauto, jonka kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. 1990-luvulla syntynyt nainen sai teostaan sakon. Kyseessä oli henkilön toinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisään.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi