Jälleennäkemisen “riemua”

Lehtorannantiellä sijaitsevassa kaupassa klo 16.19 asioinut n. kolmekymppinen nainen on epäiltynä näpistyksestä. Hän laittoi laukkuunsa elintarvikkeita n. 15 euron arvosta ja poistui maksamatta. Näpistysrikoksesta kiinnijääminen oli seitsemäs kerta vuoden sisään.

Kauppakadulla sijaitsevassa liikkeessä klo 19.55 asioinut 24-vuotias nainen on epäiltynä näpistyksestä. 35 euron arvosta erilaista pientavaraa vienyt asiakas otettiin vartijan toimesta kiinni ulko-ovilla. Nainen on ollut vuoden aikana omaisuusrikoksesta epäiltynä yhteensä 13 kertaa.

Poliisipartio pysäytti Vaajakoskentiellä Jyväskylässä klo 21.28 liikennetarkastusta varten henkilöauton. Autoa ajoi 18-vuotias mies, joka osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli 18. kerta vuoden sisään. Tekojen suuresta määrästä johtuen asiaa ei voitu enää käsitellä sakolla vaan tapahtuneesta laadittiin rikosilmoitus. Autossa oli matkustajina kaksi henkilöä.

Jyväskylän Helokantiellä keskiviikon puolella klo 01.20 pysäytetyn henkilöauton kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli neljäs kerta vuoden sisään.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (29.5. klo 08.10)