Leijonat voitti Slovakian 4-2

Leijonat kohtaavat tänään isäntämaan Slovakian. Ensimmäinen erä oli tasaväkistä vääntöä ja Slovakia menikin ajassa 10.52 Cernakin maalilla 0-1 johtoon. Vain neljä minuuttia Slovakian avausmaalista Leijonat avasivat maalitilinsä Lindbohmin maalilla 1-1. Peliä ehti kulua vain kaksi minuuttia, kun Kakko maalasi turnauksen kolmannen maalinsa. 2-1 lukemissa mentiin erätauolle.

Toinen erä alkoi rikkonaisesti. Rangaistuksia otettiin puolin ja toisin, mutta maaleja ei saatu, ylivoimista huolimatta.
Muutamia tekopaikkoja oli Slovakialla, mutta viimeistään Lankiseen on Slovakia tasoitusyritykset kilpistyneet.

Slovakian maalin takana pidetään torikokousta.

Slovakia tulee kuin hurmoksessa erän loppuun ja tasoittaa pelin Marincin maalilla 2-2

Erätauolle lähdetään tasatilanteessa 2-2.

Viimeinen erätauko on pidetty. Kolmas erä on ollut pienoista Leijonien hallintaa. Kun erää oli pelattu 8 minuuttia, tuli peliin pieni tauko, kun pleksejä huollettiin. Huoltokatkon jälkeen Slovakia rynnistää päälle todella vahvasti.

Leijonat kestää Slovakian rynnistyksen ja vastaiskusta Kakko iskee turnauksen neljännen maalinsa. Leijonat siirtyy 3-2 johtoon.

Slovakia saa ylivoiman, kun Anttila saa kahden minuutin rangaistuksen.

Anttilan rangaistusta on kulun minuuti, mutta Slovakia ei ole saanut kunnollisia paikkoja rakennettua. Leijonat on saanut hyvin purettua kiekon omalta alueeltaan pois. Leijonat kestää alivoiman. Peliäaikaa on enää jäljellä kuusi minuuttia.

Viimeiset kaksi minuuttia käynnistyy.
Minuutti jäljellä ja Slovakia ottaa maalivahdin pois. Slovakia pelaa kuudella kenttäpelaajalla.

Kakko tekee tyhjiin 4-2 maalin ja tekee hattutempun.

Ottelu päättyi 4-2 ja nyt Maamme laulu