Päihtynyt kuski rekan ratissa

Vesangantie 15.5. klo 09.00:
Hätäkeskus ilmoitti poliisille liikenneonnettomuudesta Vesangantiellä. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi seuraavaa: Pakettiauto oli antanut tilaa pysäkiltä kaistalle palanneelle linja-autolle. Samalla pakettiauton perään ajoi henkilöauto. Seulonta-alkometri antoi perään ajaneen auton kuljettajalle nolla tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Perään ajanut auto oli liikennekäytöstä poistettu ja sen kuljettaja oli määrätty jo aiemmin ajokieltoon. Vuonna 1974 syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Karsikkotie 15.5. klo 12.40:
Poliisipartio pysäytti henkilöauton Karsikkotiellä tarkastusta varten. Huumepikatesti kertoi ajoneuvon kuljettajan olevan päihtynyt. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta. Vuonna 1988 syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Keskussairaalantie 15.5. klo 16.26:
Hätäkeskus ilmoitti poliisille epäillystä rattijuoposta Jyväskylässä 9-tiellä. Ilmoituksen mukaan rekka seilaa kaistoilla. Rekasta tuli lukuisia ilmoituksia hätäkeskukseen. Poliisipartio tavoitti rekan Keskussairaalantiellä. Ajoneuvoyhdistelmä oli rekisteröity venäjälle. Seulonta-alkometri kertoi kuljettajan olevan päihtynyt. Vuonna 1962 syntynyttä venäläismiestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (16.05. klo 07.58)