Pastasalatti

Äitienpäivän jalkeen palataan arkeen. Vaikka syödäänkin hieman kevyemmin, ruoan ei tarvitse olla tylsää.

Tarveaineet 4 annokseen:

250 g pastaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
½ kurkku
1 keltainen paprika
½ purkkia vihreitä oliiveja
1 paketti salaattijuustoa
reilusti tuoretta persiljaa tai basilikaa

Kastike:
1 purkki kermaviiliä
ripaus sokeria
2 tl sinappia
mustapippuria
1 rlk sitruunanmehua

Ohje:
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Puolita kirsikkatomaatit ja kuutio kurkku reiluiksi paloiksi.
3. Pilko paprika ja valuta oliveista ja salaattijuustosta neste pois.
4. Kuutio paprika ja salaattijuusto, ellei ne ole jo valmiita kuutioita.
5. Sekoita ainekset keskenään nostellen.
6. Valmista kastike. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
7. Lisää kastike ja hienonnettu yrtti ja sekoita nostellen.

Tarjoiluehdotus:
Tarjoa patongin tai tuoreen vaalean leivän kanssa.