Sisäpihan viikonloppu

17.5. kello 20.34 tuli hätäkeskukseen ilmoitus Väinonkadulta, missä päihtyneenoloinen henkilö oli ajanut mopolla. Poliisi tavoitti kyseisen mopon pysäköitynä. Mopon päällä istui sitä kuljettanut 29-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollat, mutta hän vaikutti päihtyneeltä ja kertoi käyttäneensä huumausainetta. Miehen käyttämän mopon rekisteritunnusta oli muutettu teipillä ja tarkemmissa selvittelyissä kävi ilmi, että mopo oli ilmoitettu anastetuksi. Kuljettajalla ei myöskään ollut mopoon vaadittavaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään muun muassa rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

18.5. kello 04.05 Väinönkadulla poliisi näki, kun mies löi toista miestä nyrkillä päähän. Uhri kertoi poliisille jutelleensa Väinönkadulla sijaitsevassa ravintolassa naisen kanssa, mistä hänelle entuudestaan tuntematon mies oli suuttunut. Ulkona miehille oli tullut suusanallista riitaa, jonka päätteeksi uhria lyötiin nyrkillä päähän. Poliisi otti lyöjän kiinni ja häntä epäillään pahoinpitelystä.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (18.5. klo 08.16)


18.5. klo 17 näpistys Vuonna 1988 syntynyt mies oli asiakkaana Jyväskylän keskustassa sijaitsevassa liikkeessä. Mies kätki liikkeessä karkkipussin, suklaapatukoita ja pullapitkon paitansa sisään ja taskuihinsa ja yritti poistua liikkeestä tuotteita maksamatta. Vartijat ottivat hänet kiinni. Miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen 16 kertaa aiemminkin vuoden sisällä.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (19.5. klo 07.12)


Poliisi sai ilmoituksen 20.5. klo 18.20, että Puuppolassa Salmelantiellä on henkilöauto osittain ojassa ja kuljettaja mahdollisesti päihtynyt. Ilmeni että auton kuljettaja oli yrittänyt kääntää autoa tiellä jolloin auton takarenkaat olivat päätyneet ojaan, eturenkaat tiellä. Auton vuonna -54 syntyneelle kuljettajalle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Lisäksi kuljettaja oli ajokiellossa. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (21.5. klo 09.16)