Vorschmack a’la Christian

Tämä resepti ei ole oikea vorschmack-resepti, mutta paljon helpompi. Nopea ruoka tämä ei ole, joten varaa aikaa ainakin 6 tuntia.

Tarveaineet 4-6 annokseen:

400 g jauhelihaa
400 g sipulia
400 g tomaattimurskaa
1 purkki tomaatipyreetä
4 valkosipulin kynttä
4 anjovisfilettä
2 dl kermaa
Mausteeksi mustapippuria
Perunasose:
1 kg perunoita
maitoa
suolaa
voita

Ohje:
1. Pilko sipulit ja paista ne pannulla jauhelihan kanssa.
2. Lisää tomaattimurska, -pyree, valkosipuli sekä anjovisfileet jauhelihan sekaan.
3. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla ainakin 3 tuntia.
4. Kaada seos uunivuokaan ja laita 150 asteiseen uuniin noin 1,5 tunniksi.
5. Kaada joukkoon kerma ja sekota se tasaisesti joukkoon.
6. Paista vielä noin 30 min.
7. Valmista perunasose ja lusikoi se vuokan reunoille.
8. Paista vielä 200 asteessa, kunnes perunasoseen pinta saa väriä

Tarjoiluvinkki:
Tarjoa vorschmack smetanan ja kaali-puolukkasalaatin kanssa.