Perjantaista sunnuntaihin

Hieman yli 30-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen varkauteen Keljon Prismassa (perjantaina) kello 21.30. Nainen oli kätkenyt anastamiaan tuotteita foliolla vuorattuun reppuun ja poistunut kassojen ohi maksamatta. Anastetun omaisuuden yhteisarvo hieman yli 600 euroa.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (8.6.2019 klo 07.13)


Poronselkä 8.6.2019 klo 8.24:
Hätäkeskus ilmoitti moottoriveneen ajaneen päin Konjakkisaarta Päijänteellä. Tapahtumapaikalla pelastuslaitos tapasi saarta päin ajaneesta veneestä kaksi päihtynyttä naista. Molemmat naiset myönsivät poliisille ajaneensa venettä päihtyneenä. Vuonna 1977 syntynyttä vaajakoskelaisnaista epäillään vesiliikennerikkomuksesta, vesiliikennejuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Vuonna 1984 syntynyttä laukaalaisnaista epäillään vesiliikennerikkomuksesta ja vesiliikennejuopumuksesta. Pelastuslaitos vei molemmat naiset tarkistukselle Keski-Suomen keskussairaalaan.

Akkalankuja 8.6.2019 klo 16.00:
Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Akkalankujalla Jyväskylässä. Ajoneuvon kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Autosta tuli lisäksi vahva huumausaineen haju ja poliisi löysi autosta huumausaineita. Vuonna 1983 syntynyttä muuramelaismiestä epäillään huumausainerikoksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Hannikaisenkatu 24 8.6.2019 klo 16.00:
Hätäkeskus ilmoitti poliisille epäillystä rattijuoposta pikaruokaravintolan pihalla Jyväskylässä. Poliisipartio tavoitti ajoneuvon ja sitä kuljettaneen sekavan miehen. Henkilöauton kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Vuonna 1987 syntynyttä saarijärveläismiestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (9.6. klo 07.09)


Sisä-Suomen poliisilaitos on vastaanottanut ilmoituksen rippileirillä Jyväskylän seurakunnan Vesalan leirikeskuksessa 7.6.2019 tapahtuneesta salakatselu epäilystä. Tässä vaiheessa näyttää siltä, että rikolliseen tekoon epäilty on alle 15-vuotias, eikä siten ole rikosoikeudellisessa vastuussa teostaan. Lue koko tiedote tästä.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (10.6. klo 09.26)