Suolaisia puusteja juhannuspöytään

Korvapuustit ovat kaikille tuttuja, tällä ohjeella teet kahvi- tai aamiaispöytään suolaisia puusteja.

Tarveaineet noin 18 puustille:

Taikina:
5 dl vettä
50 g tuorehiivaa
2 rkl sokeria
1 1/2 tl suolaa
2 dl kaurahiutaleita
n. 10 dl vehnäjauhoja
1/2 dl öljyä tai sulaa margariinia
1 kananmuna

Täyte:
170 g Kinkkua tai meetvurstia
150 g emmental-raastetta
1 paprika
1 rkl kuivattua basilikaa

Ohje:
1 Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää joukkoon suola ja sokeri.
2 Sekoita joukkoon rasva, muna ja kaurahiutaleet.
3 Sekoita joukkoon jauhot pienissä erissä.
4 Vaivaa taikina ja anna kohota noin 30-40 minuuttia.
5 Jaa taikina kahteen osaan ja kauli taikina ohuehkoksi levyksi.
6 Suikaloi kinkku/meetvursti ja kuutio paprika.
7 Levitä täyte tasaisesti taikinalevylle ja kääri tiukahkoksi rullaksi.
8 Leikkaa rullasta kahden sormen paksuisia kiekkoja ja laita leivinpaperoidulle pellille.
9 Ripottele päälle hieman juustoraastetta ja paista 225 asteessa noin 10- 12 minuuttia.