Feissareille halutaan yhteisiä pelisääntöjä keskustan alueelle

Suur-Jyväskylän lehti uutisoi, että osa Jyväskylän keskustan kauppakeskuksista ja Jyväskylän Elävä Kaupunkikeskusta ry ovat tehneet kirjeen feissausta tekeville yrityksille ja järjestöille. Feissaus tarkoittaa face-to-face -myyntiä ja -varainhankkintaa.

Kirjeen laatimiseen ovat osallistuneet Forum, Sokkari ja Halonen ja se on lähetetty ainakin Unicefille, Greenpeacelle, Amnestylle ja Kotimaan Energialle.

Kirjeessä pyydetään yhteisiä pelisääntöjä ydinkeskustan viihtyisyyden edistämiseen. Suur-Jyväskylän lehti kirjoittaa, että feissausta tekevät järjestöt ovat sopineet, että Kauppakadulla saisi olla enintään kaksi feissaria järjestöstä. Vaikka feissareiden lukumäärä on rajattu kahteen työntekijään / järjestö, kasvoittain myyntiä ja varainhankintaa tekeviä ihmisiä Kävelykadulla silti riittää, sillä feissausta käyttäviä tahoja on monia.