Makkarakastike

Makkarakastike maistuu lähes jokaiselle, mutta tehdään siitä tällä kertaa vielä vähän herkullisempi.

Tarveaineet 4 hengelle:

1 pkt savupekoni grillimakkaraa
1 sipuli
3-4 rkl vehnäjauhoja
6-7 dl vettä
1 lihaliemikuutio
mausteeksi mustapippuria, suolaa ja ketsuppia

Ohje:
1 Hienonna sipulit ja pilko makkarat sopiviksi paloiksi.
2 Paista makkaroita ja sipulia pannulla, niin että molemmat saavat vähän väriä.
3 Lisää joukkoon vehnäjauho ja sekoita tasaisesti makkaroiden sekaan.
4 Lisää vettä pienissä erissä hyvin sekoittaen.
5 Lisää mausteet ja anna kiehua noin 10 minuuttia.

Tarjoiluehdotus:
Tarjoile keitettyjen perunoiden ja porkkanaraasteen kera. Voit tehdä kastikkeen myös ihan maustamattomasta lenkistä.