Päihtynyt kuorma-autoilija Seppälänkankaalla, pahoinpitely Keltinmäessä

Poliisi sai ilmoituksen klo 22.30 kuorma-autosta, jonka kuljettaja on mahdollisesti päihtynyt. Auto tavattiin Kaakkovuorentiellä ja sen kuljettajaksi ilmeni vuonna 1972 syntynyt mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (27.7. klo 11.07)


Keltinmäessä osoitteessa Helokantie 1 C-talossa tapahtui 26.7.2019 illalla klo 21.00-23.40 välisenä aikana törkeä pahoinpitely, jossa uhri sai vakavia vammoja. Poliisi pyytää kaikkia havaintoja pahoinpitelyyn liittyen. Uhri löydettiin uhrin talon C-rappukäytävästä ja poliisin tietojen mukaan hän on ollut viettämässä aikaa samassa rapussa olevassa asunnossa, jossa hän ollut vieraana. Mies on viettänyt aikaa myös talon ulkopuolella. Uhri on n. 30 -vuotias ja n. 180 cm pitkä. Tämän hetkisen tiedon mukaan on syytä epäillä, että pahoinpitelystä on aiheutunut ainakin meteliä jonka ulkopuolisetkin ovat havainneet. Tiedot tapahtumasta voi ilmoittaa numeroon 050-456 0471.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (27.7. klo 15.26)


Poliisipartio havaitsi klo 22.42 Nisulan suunnasta Rajakatua pitkin kohti Seppälää ajavan moottoripyöräilijän, joka kiihdytti voimakkaasti. Partio päätti tarkastaa ajoneuvon ja lähti seuraamaan sitä Lohikoskentiellä. Poliisin näyttäessä pysäytysmerkkiä moottoripyöräilijä kiihdytti vauhtia paeten poliisia. Hurjastelu jatkui keskustan alueella nopeuden ollessa välillä 150 km/h. Hurja ajo eteni ajoneuvoja ohitellen, liikenteen jakajien väärää puolta käyttäen sekä kevyenliikenteenväyliä pitkin. Moottoripyöräilijä otettiin lopulta kiinni Survontien varrelta. Kuljettajaksi osoittautunut 1990-luvulla syntynyt päihtyneen oloinen mies oli ajo-oikeudeton. Puhalluskoe näytti kuitenkin nollatulosta. Mies vietiin verikokeisiin rattijuopumusepäilyn johdosta. Moottoripyörässä oli itse tehty rekisterikilpi, jossa oli pyörään kuulumaton tunnus. Ajelua tutkitaan mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, liikennerikkomuksena ja ajoneuvorikkomuksena.

Hätäkeskukseen klo 02.28 tulleen ilmoituksen mukaan Jänistiellä liikkui humalainen mieshenkilö pitkän aseen kanssa. Kulkijaa lähdettiin etsimään useamman partion voimin. Miehen henkilöllisyys saatiin selvitettyä. Hänet löydettiin lähistöllä sijaitsevan kiinteistön postilaatikkojen luota. Humalainen 1980-luvulla syntynyt mies kuljetettiin päihtymyssäilöön. Hänen asunnostaan otettiin poliisin haltuun ase, mikä osoittautui ilmakivääriksi. Miestä epäillään vaarallisen esineen hallussapidosta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (29.7. klo 08.48)