Rattijuopot työllistivät poliisia

Ahokatu 30.7. klo 09.58
Poliisipartio pysäytti henkilöauton liikennetarkastusta varten Ahokadulla. Seulonta-alkometri kertoi kuljettajan olevan päihtynyt. Tarkkuusalkometri vahvisti asian. Lisäksi poliisin pysäyttämä ajoneuvo oli katsastamaton. Vuonna 1978 syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään rattijuopumuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Harjukatu 30.7. klo 19.44
Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton liikennetarkastusta varten. Partio pysäytti henkilöauton Harjukadulle. Seulonta-alkometri näytti ajoneuvon kuljettajalle nollaa, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettajalla ei ollut myöskään ajo-oikeutta. Vuonna 1996 syntynyttä jyväskyläläismiestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kylmälahdentie 30.7. klo 20.20
Poliisipartio pysäytti henkilöauton Kylmälahdentiellä tarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1987 syntynyt jyväskyläläisnainen, jonka ajo-oikeus oli rauennut. Myös huumepikatesti näytti naiselle positiivista tulosta. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (31.7. klo 08.20)