Seppälän biokaasuasema on suljettu laitevian vuoksi

Tammikuussa kerroimme, että Mustankorkea oy:n biokaasun tankkausasema Seppälän Citymarketin pihassa otetaan käyttöön ennakkoaikatauluista poiketen helmikuussa.

Homma ei edennyt ihan suunnitelmien mukaan ja tankkausasema aukesi vasta viikko sitten – puoli vuotta suunniteltua myöhemmin. Biokaasuautoilijat eivät kauan ehtineet juhlia Seppälässä sijaitsevaa tankkauspistettä, sillä Yle uutisoi, että tankkausasema on suljettu laitevian vuoksi.

Mustankorkean toimitusjohtaja Esko Martikainen kertoo Ylelle, että kyseessä on hydrauliöljyliittimen vuoto, joka pyritään nyt korjaamaan omin voimin. Jos korjaustöissä ei onnistuta, paikalle joudutaan hälyttämään laitevalmistajan asiantuntijat, ja tankkausaseman avaaminen siirtyy ensi viikkoon.

Keski-Suomessa on tällä hetkellä viisi kaasuntankkausasemaa. Mustankorkean kahden aseman lisäksi autoilijoita palvelevat Laukaan Metener, Gasum Vaajakoskella sekä Joutsan Ekokaasu.

Jutun artikkelikuva vaihdettu 2.7. klo 13.40.