Suolainen pannari

Pannari toimii hyvin myös suolaisena versiona. Suolaisesta pannarista on moneksi: se sopii lämpimäksi pääruoaksi tai pieneksi suolapalaksi illanistujaisiin, kylmänä se soveltuu vaikka nopeaksi lounaaksi kahvin kanssa.

Tarveaineet pellilliseen:

Taikina:
6 dl maitoa
1 prk kermaviiliä
4 kanamunaa
3 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 pussi ranskalaista sipulikeittoa

Täyte:
500 g jauhelihaa, kinkkua, meetvurstia tai broilerin suikaleita
150 g juustoraastetta
2 tomaattia

1 Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi ja anna turvota noin puoli tuntia.
2 Suikaloi kinkku tai meetvursti. Jos käytät jauhelihaa tai broileria, paista se pannulla.
3 Levitä tasaisesti leivinpaperilla vuoratulle pellille ensin tomaattiviipaleet, juustoraste ja päällimmäiseksi liha.
4 Kaada taikina tasaisesti täytteiden päälle.
5 Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjoiluehdotus:
Tarjoile pannari lämpimänä salaatin kanssa.