Yksi loukkaantui vakavasti tulipalossa Palokassa

Keskiviikkoiltana klo 18.43 pelastuslaitos sai hälytyksen Palokkaan Norolantielle. Keskisuomalainen ja Tilannehuone kertovat yhden ihmisen loukkaantuneen vakavasti rivitalon päätyhuoneiston tulipalossa. Huhtasuo.fi:n saapuessa paikalle n. klo 19.30 käynnissä oli jälkisammutus.

Rivitalon päätyhuoneisto tuhoutui täysin ja viereinen ullakko kärsi vahinkoja tulipalossa Norolantiellä. Talossa on yhteensä kuusi asuntoa ja koko talossa oli syttymishetkellä kaksi ihmistä. Syttyneessä asunnossa ollut henkilö loukkaantui vakavasti, ja hänet vietiin Keski-Suomen keskussairaalaan. Henkilö pääsi itse ulos asunnosta ja hänet pelastettiin rakennuksen ulkopuolelta. Toinen talossa olleista henkilöistä oli vanhempi mies, joka pelastettiin asunnosta eikä hän loukkaantunut, asiasta kerrotaan Tilannehuoneen sivulla. Tilannehuoneen tiedot on päivitetty tänä aamuna klo 8.14.

Yle uutisoi tänään, että kun ensimmäset yksiköt saapuivat paikalle, palo oli jo täyden palon vaiheessa. Kaikkiaan paloa oli sammuttamassa 14 pelastuslaitoksen yksikköä.

Päivystävän palomestarin mukana koko kuuden huoneiston rivitalon palaminen ei tässä tapauksessa ollut kaukana, kerrotaan Ylen uutisessa.

Palo oli pelastuslaitoksen mukaan alkanut huoneiston ullakolta ja se levisi ullakon kautta naapuriasunnon yläosiin mutta leviäminen saatiin rajattua sinne, kertovat sekä Iltasanomat, että MTV uutiset.

Katso kuvat jälkisammutustöistä.

Juttuun lisätty tekstiä 18.7. klo 11.40.