Angry Birds -elokuva 2

Kuva: Finnkino

Tiedot

Ensi-ilta: 9.8.2019
Kesto: 1 t 37 min
Genre: Perhe-elokuva, animaatio, kesäleffa
Ikäraja: 7 (sisältää väkivaltaa, voi aiheuttaa ahdistusta)
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Thurop Van Orman
Virallinen suomeksi tekstitetty traileri

Synopsis:
“Angry Birds -elokuva 2 liidättää lentotaidottomien lintujen ja kujeilevien possujen seikkailut täysin uusiin korkeuksiin! Uusi uhka asettaa sekä Lintusaaren että Possusaaren vaaraan. Red, Sakke, Pommi ja Mahti Kotka värväävät apuun Saken sisaren Silverin ja vanhat kahinat unohtaen he yhdistävät voimansa possujen Leonardin, tämän apulaisen Oonan sekä keksijäpossu Karin kanssa. Yhdessä kiistakaverit muodostavat yllättävän supertiimin pelastaakseen kotinsa.

Suomalaisversion ääninä mm. Riku Nieminen, Antti Lang, Ville Myllyrinne, Joonas Saartamo, Pirjo Heikkilä, Tommi Korpela ja Paula Vesala.

Angry Birds -elokuva 2 vie katsojan tuttujen kiistakumppaneiden – lintujen ja possujen – luo. Angry Birds -elokuva 1:n tapahtumien johdosta Red on saanut hoitaakseen kotisaarensa järjestyksenvalvojan tehtävät. Yhdessä Saken ja Pommin kanssa hän vastaa possujen tekemiin jekkuihin.

Possujen saarelle ilmestyy uhka, jonka johdosta possut laittavat yhteistyöpyynnön linnuille. Rediä lukuunottamatta muut lintusaaren asukkaat ovat innoissaan välirauhasta. Leonardin saavuttua lintusaarelle tilanteen vakavuus selviää myös Redille, joten linnut ja possut yhdistävät voimansa yhteistä uhkaa vastaan.

Angry Birds -elokuva 2 on parempi, kuin edeltäjänsä. Tekijät ovat oivaltaneet hauskasti, että linnuilla ja possuilla voikin olla yhteinen vihollinen eikä niiden tarvitse olla aina keskenään sotajalalla. Tämä elokuva viihdyttää sekä lapsia, että aikuisia!