Diabetestuotteiden kotijakelu päättyy

Jyväskylän kaupunki kertoo tiedotteessaan, että Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) on kilpailuttanut terveydenhuollon hoitotarvikkeiden hankinnan. Uudesta hoitotarvikkeita toimittajasta johtuen diabetestuotteiden kotijakelu päättyy 1.9.2019.
– Diabetestuotteiden kotijakelu loppuu syyskuun alussa toimittajavaihdoksen myötä. Uudella toimittajalla ei ole kotijakelujärjestelmää, joten tuotteet kuten mittarit, liuskat ja kynäneulat, täytyy jatkossa hakea hoitotarvikepalvelusta, kertoo erikoisvastaanottojen ja hoitotarvikepalvelun osastonhoitaja Jaana Piilonen.
– Pyrimme ilmoittamaan asiakkaille mahdollisista muutoksista. Toivottavasti saamme ratkaistua kotijakelun puuttumisen ongelman mahdollisimman pian. Se selvinnee myöhemmin, Piilonen jatkaa.

Hoitotarvikepalvelu sijaitsee Kyllön terveysasemalla ja sille on oma sisäänkäyntinsä. Hoitotarvikepalvelu on avoinna ma-ti klo 9–16, ke klo 9–17 ja to-pe klo 9–15. Puhelinpalveluajat ovat ma-pe klo 9–11 ja 12–14. Puhelinpalvelun numero on 014 266 2030.