Vastine Huhtasuolaisen pääkirjoitukseen


Vastine Huhtasuolainen-lehden nro 4/2019 pääkirjoitukseen

Huhtasuon alueen omassa lehdessä päätoimittaja Tane Nyholm ruoskii aluetta kovin sanoin. Huhtasuolla on kuluvan vuoden aikana keskusteltu paljon siitä, että alueemme näyttäytyy lähes poikkeuksetta tiedotusvälineissä negatiivisessa valossa. Niinpä Huhtasuon asukasyhdistyksen hallitus ihmettelee, miten nimenomaan alueen omassa lehdessä voidaan käyttää niin negatiivista retoriikkaa alueestamme?

Olemme laittaneet merkille, että Huhtasuota tuntuvat kärkkäimmin arvostelevan sellaiset ihmiset, jotka eivät edes asu tai ole asuneet alueella. Kun valtakunnan päämedia vuosi sitten teki jutun Huhtasuosta – ja siihen kuuluvasta pienemmästä alueesta – toimittajat kaivoivat haastateltavikseen ne kaikista pieniosaisimmat, joiden kautta peilattuna alue näytti juuri sellaiselta, millaisena se haluttiin suurelle yleisölle näyttää – surkeana. Ja nyt jopa alueemme oma lehti ”vetää maton jalkojen alta”.

Huhtasuon asukasyhdistyksen hallitus