Asukkaita pyydetään vastaamaan valinnanvapauskokeilun kyselyyn

Jyväskylän kaupunki sekä Hankasalmen ja Uuraisten kunnat ovat olleet mukana sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamassa valinnanvapauskokeilussa vuosina 2017-2019. Kokeilu on ollut käynnissä Jyväskylässä Huhtasuon, Keskustan, Kuokkalan, Kyllön, Palokan ja Vaajakosken terveysasemilla sekä Hankasalmen ja Uuraisten terveysasemilla. Kokeilu päättyy 31.10.2019. Asukkaita pyydetään nyt vastaamaan muutamaan kysymykseen terveyspalveluiden valinnanvapauteen liittyen.

Kyselyllä selvitetään kuntalaisten mielipiteitä kokeilusta ja palveluiden käyttämisestä jatkossa. Kyselyyn voi vastata niin valinnanvapautta hyödyntänyt ja avosairaanhoidon ja sosiaaliohjauksen palvelutuottajaa vaihtanut asukas kuin kokeiluun osallistumatonkin kuntalainen. Kysely on avoin kaikille ja siihen vastataan nimettömästi. Kyselyn tuloksia hyödynnetään kokeilun loppuraportoinnissa sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Kysely on avoinna 30.9.2019 saakka.

Kyselyyn pääset allaolevasta linkistä
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/f38ec286-9652-4fd7-bdad-ecf8ee3c22a7?displayId=Fin1824318

Teksti: Jyväskylän kaupunki uutiset