Lännenmiehen pannu

Länkkäreissä lännenmiehet syövät nuotiolla papusoppaa, tässä ohje täyteläiseen ja todella herkulliseen lännenmiehen pannuun.

Tarveaineet 4 annokseen:

400 g jauhelihaa
2  sipulia
2-3 valkosipulin kynttä
1 pkt  pekonia
1 rkl  sokeria
1 tlk valkoisia papuja
1 tlk  tomaattimurskaa
1 lihaliemikuutio
1 dl  vettä
1 tlk  Kidneypapuja
pippuria
suolaa
tabascoa

Ohje:
1 Pilko pekonit suikaleiksi ja kuutio sipuli.
2 Paista jauheliha, pekoni ja sipuli pannulla.
3 Kaada pavuista liemi pois. Lisää joukkoon valkoiset pavut, Kidnypavut ja tomaattimurska.
4 Lisää valkosipuli, vesi ja lihaliemikuutio
5 Lisää mausteet ja tarkista maku.
6 Hauduta noin 15-20 minuuttia ja tarjoile

Tarjoiluehdotus:
Tarjoile pannu vaalean leivän kanssa.