Poimintoja poliisin viikonlopusta

Kello 21.54 tuli poliisille ilmoitus tappelusta Kuokkalan ostoskeskuksella. Keski-ikäinen isä oli ollut reilun parikymppisen poikansa kanssa ostoskeskuksessa sijaitsevassa ravintolassa. Miehillä oli tullut keskenään jotain riitaa ja järjestyksenvalvoja oli katsonut tarpeelliseksi poistaa heidät. Järjestyksenvalvojan poistaessa miehiä oli nuorempi heistä alkanut harata vastaan. Ravintolan ulko-ovella mies oli alkanut käyttäytyä uhmakkaasti. Hän oli lyönyt järjestyksenvalvojaa vartaloon. Naapuriravintolan järjestyksenvalvoja ja ostoskeskuksen vartija riensivät apuun ja tilanne saatiin rauhoitettua. 23-vuotiasta miestä epäillään pahoinpitelystä.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (14.9. klo 08.18)


Jyväskylässä 10.9.2019 kadonnut 62-vuotias mies on löydetty kuolleena Keljonkankaalta Jyväskylästä 13.9.2019. Tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Tutkintaa jatketaan kuolemansyyn tutkintana, josta ei tiedoteta enempää.

Poliisi kiittää etsintätoimiin osallistuneita henkilöitä.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (14.9. klo 13.12)


Hätäkeskus ilmoitti 14.9 klo 23.04 ajokaistallaan seilaavasta ajoneuvosta Keltinmäessä. Tehtävälle hälytetty poliisipartio löysi tuntomerkkeihin sopivan ajoneuvon Keltinmäentieltä. Vuonna 1997 syntyneen miehen epäillään kuljettaneen ajoneuvoa päihtyneenä. Seulonta-alcometerkokeen tuloksen johdosta tapahtunutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (15.9. klo 07.20)


Poliisipartio pysäytti klo 20.56 Tourulasta 4-tielle kohti etelää kääntyneen henkilöauton, jota ajoi 32-vuotias nainen. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta alustava huumetesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Nainen vietiin verikokeisiin rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikosepäilyn takia. Hänet määrättiin ajokieltoon.

Laajavuorentiellä klo 22.20 autoillutta 23-vuotiasta miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä rattijuopumuksesta. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0.27 mg/l.

42-vuotias ajo-oikeudeton mies on epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta paettuaan henkilöautolla poliisia Huhtasuon alueella varhain maanantaina. Pakenemisen aikana mies ajeli mm. kevyenliikenteenväyliä pitkin. Muutaman minuutin pakenemisen päätteeksi auto saatiin pysäytettyä klo 02.20. Autossa oli kiinni siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Päihtyneeltä vaikuttanut kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen. Hänet vietiin verikokeisiin huumausaineen käyttörikos- ja rattijuopumusepäilyn johdosta. Tämän jälkeen matka jatkui kiinniotettuna poliisiasemalle.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (16.9. klo 07.45)