Väsynyt kuljettaja

27.9.2019 klo 21.14 törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ym.
Hätäkeskus ilmoitti auton suistuneen puuhun Pohjanlahdentien ja Siltakadun risteyksessä. Partion saavuttua tapahtumapaikalle ajoneuvon kuljettaja oli ambulanssissa saamassa hoitoa. Kuljettaja kertoi partiolle kuljettaneensa ajoneuvoa pitkin Pohjanlahdentietä tarkoituksenaan kääntyä Siltakadulle. Kuljettaja ei kertomansa mukaan saanut ajoneuvoaan kuitenkaan käännettyä, vaan ajautui risteyksen yli kevyenliikenteenväylälle ja edelleen sen yli törmäten puuhun. Ajoneuvon kuljettaja toimitettiin sairaalaan hoitoon. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena sekä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (28.9. klo 09.23)


Poliisi sai ilmoituksen klo 23.40 että Suluntiellä auto oli ajautunut pihan läpi nurmikolle ja kuljettaja nukkui autossa. Auton kuljettajaksi ilmeni vuonna -90 syntynyt mies ja hän puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (29.9. klo 07.08)


Martikaisentie 29.9.2019 klo 11.00
Hätäkeskus ilmoitti poliisille peltikolarista Martikaisentiellä. Ilmoituksen mukaan sekavan oloinen nainen oli poistunut jalan pysäköintialueelta auton luota, joka oli vaurioitunut. Poliisi tavoitti sekavan oloisen naisen kotoaan. Hän myönsi ajaneensa autoa hetkeä aiemmin. Naisen käytös vaikutti päihtyneeltä ja sekavalta. Huumepikatesti antoi hänelle positiivisen tuloksen. Vuonna 1972 syntynyttä jyväskyläläisnaista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikennerikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (30.9. klo 07.34)