Huhtasuolla julkaistiin laulu

Huhtasuon kylätoimistolla kävi viime viikon torstaina kova kuhina, kun siellä julkaistiin uusi musiikkiteos, Huhtasuon viisu. Huhtasuolaiset ovat syksyn aikana luoneet oman laulun yhteisömuusikko Laura Kaartisen johdolla. Kappaletta oli säestämässä Huhtasuon yhtenäiskoulun Opelix-bändi. Bändissä laatikkorumpuja soitti Janne Mustonen, bassoa Pekka Ukkola ja kitaraa Heikki Jyväsjärvi. Pianossa oli Laura Kaartinen. Laulamassa mukana ollut Juhani Nevalainen esiintyi pianoa soittaen ennen Huhtasuon oman laulun esittämistä sekä sen esittämisen jälkeen.

Kuuntele Huhtasuon viisu tästä.
Bassossa Pekka Ukkola, laatikkorummun päällä nuottitelineen takana
Janne Mustonen, kitarassa Heikki Jyväsjärvi, edessä Laura Kaartinen.
Pianon takana istuu Juhani Nevalainen.

Nyt julkaistu kappale on toinen laatuaan Huhtasuon alueella. Lammen laulajat ovat tehneet aikoinaan Lammen koivu -nimisen laulun, jonka sanat löytyvät Huhtasuon asukasyhdistyksen vuonna 1999 julkaisemasta Minun Huhtasuoni -teoksesta, joka käsittelee alueen historiaa vuosilta 1974-99. Teos löytyy mm. kirjastosta ja sen on kirjoittaneet Veikko Salonen ja Janne Haikari.

Asiavirheitä pianistia koskien korjattu 16.10. klo 11.30.