Kalle Rovanperä tekee ralli historiaa

Toyota-talli julkaisi ensi vuoden kuljettajat, joiden joukossa on myös suomalainen Kalle Rovanperä. Rovanperä sai kahden vuoden sopimuksen talliin ja näin ollen on kaikkien aikojen nuorin tehdaskuljettaja rallin MM-rallin pääsarjassa. Toisenpolven rallilupaus voitti tänä vuonna WRC2-luokan maailmanmestaruuden.

Muut tallin kuljettajat ovat Citroenilta vapautunut Sebastian Ogier ja sekä M-Sportsilla ajanut Elfyn Evans. Neljättä Toyotan tehdasautoa ajaa japanilainen Takamoto Katsuta. Katsuta toimii pääasiassa testaajana ja kerää arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten
– Annamme Kallelle aikaa oppia. Hän on kuitenkin osoittanut, että pystyy omaksumaan uudet autot nopeasti, kertoo Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen Yle Urheilulle.

Rovanperä pääsee ajamaan ensimmäistä kertaa kokonaisen kauden WRC-autolla, joten nähtäväksi jää, millaista tulosta nuoren rallitähden kausi tuo tullessaan.