Ananassalsa ja nachot

Helppo, kevyt ja herkullinen aloitus viikkoon.

Tarveaineet 4 annokseen

3 kpl tomaattia
1 prk säilykeananasta
1 kurkkua
2 tl basilikaa
1 limetin mehu ja raastettu kuori
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
pussillinen nacholastuja

Ohje:
1 Pilko kaikki ainekset todella pieniksi kuutioiksi tai soseuta kevyesti sauvasekoittimella.
2 Lisää mausteet ja sekoita kunnolla. Jos haluat lisätä salsaan tulisuutta, lisää joukkoon chiliä joko tuoreena tai kuivattua.
3 Anna salsan maustua jääkaapissa noin 30 minuuttia ennen tarjoilua.
4 Laita salsa tarjoiluastiaan ja aseta se keskelle isoa tarjoiluvatia. Laita salsakupin ympärille nachot.

Tarjoiluehdotus:
Tarjoile ananassalsan ja nachojen kanssa juurestikkuja ja ranskankermaa.