Hirvi ja auto törmäsivät

Tyyppäläntiellä klo 20:12 aikaan tapahtui kahden henkilöautoilijan välinen kohtaamisonnettomuus. Toista henkilöautoa kuljettanut nuorimies oli menettänyt autonsa hallinnan ajautuen vastaantulevan henkilöauton keulaan. Vastaan tullutta autoa ajoi keski-ikäinen nainen. Autot vaurioituivat keulasta. Henkilövahingot jäivät lieviksi. Alueella on 40 km/h:n nopeusrajoitus. Tien pinta oli liukas ja luminen/jäinen. Nuorimies on epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (4.12.2019 klo 08.27)


Autoilija ajoi hirvikolarin Vespuolentiellä noin 200 metriä ennen Luhangan rajaa. Hirvi osui auton keulaan. Paikalle tuli riistainhoitoyhdistyksen henkilöitä, jotka lopettivat hirven paikalla. Törmäyksessä auton keulaan tuli vaurioita, vilkun lasi meni rikki ja konepeltiin ja etulokasuojaan tuli lommoja. Autoilija ei loukkaantunut törmäyksessä. Eläinonnettomuus.

Hätäkeskus ilmoitti poliisipartiolle vahvasti seilaavasta henkilöautosta keskiviikkona noin kello 21 aikaan. Ensimmäinen ilmoitus tuli Oravasaaren kohdalta Nelostieltä ja jälkimmäinen Lohikosken kohdalta. Poliisipartio tavoitti auton Laukaassa Nelostiellä Jokihaaran suoralla. Auton mieskuljettajalle suoritettu puhalluskoe ja tarkkuusalkometrikokeen tulos ylittivät rattijuopumuksen rajan. Selvisi, että kuljettajan ajo-oikeus on rauennut, joten rikosnimikkeiksi ilmoitukseen tulivat rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (5.12.2019 klo 10.15)