Kausikortteja voi lainata Jyväskylän kaupunginkirjastosta

Muiden muassa Yle uutisoi, että Jyväskylän kaupunginkirjastosta voi lainata 5.12. alkaen urheiluseurojen kausikortteja. Yhteistyökumppanit lahjoittavat kausikortit lainattaviksi. Lainattavissa on urheilutapahtumien sisäänpääsyyn oikeuttavat kortit JYPin, Happeen, Jyväskylä Basketball Academyn, JyväsLentiksen, Jyväskylän Seudun Palloseuran ja Kampuksen Dynamon peleihin. Keväällä kausikorttitarjonta laajenee, kun Kirittärien ja Jyväskylän Pallokerhon Naisten liigan jalkapallojoukkue kausikortit tulevat lainattaviksi. Kulttuuritarjontaakaan ei ole unohdettu, sillä keväällä tulee mahdollisuus päästä ensimmäisenä usein loppuunmyydyn Jyväskylän sinfoniaorkesterin konsertteihin.

Yhdellä kiirjastokortilla voi lainata kaksi kausikorttia kerrallaan, joten pääset katsomaan matsia esimerkiksi kaverisi kanssa. Kortteja ei voi varata tai lainaa uusia saman tien uudelleen ja korttien saatavuustiedot voi tarkistaa etukäteen Keski-verkkokirjastosta hakusanalla ”kausikortti”.

Asiasta voi lukea myös Jyväskylän kaupungin tiedotteesta.