Ostoskorivertailu itsenäisyyspäivälle

Huhtasuo.fi kävi tutkimassa, mistä saa itsenäisyyspäivän ruoat halvimmalla. Korin tuotteet on valikoituneet suunnitellun menun mukaan. Menuun kuuluu pääruokana karjalanpaisti ja kuoriperunasose ja jälkiruoaksi on valkosuklaa-mustikkajuustokakku ja kahvi. Illalla voi linnan juhlia seuratessa napostella vielä perunalastuja ja suklaakonvehteja.

Ostoskoriin on valittu aina halvin normaalihintainen tuote, jättäen vertailun ulkopuolelle tarjoukset. Osaan korin tuotteista jouduttiin laskemaan hinta, koska eri tuotemerkkien pakkauskoot eivät välttämättä olleet yhteneväiset. Tällaisia tuotteita oli mustikka, mustapippuri, herneet, suklaakonvehti ja valkosuklaa.

Halvin marketti oli Seppälän Prisma ja kallein oli Minimani. Halvimman ja kalleimman korin hintaero oli yli 10 euroa, joten ostosvalinnoilla todellakin voi tehdä säästöjä.

Reseptit ostoskorin menuun löydät täältä.

Huhtasuo.fi huomauttaa, että kyseessä ei ole virallinen ostoskorivertailu!