Poliisin lupapalvelun aukioloajat muuttuvat

Kuva jacqueline macou Pixabaystä

Jyväskylän poliisiaseman lupapalveluiden aukioloajat muuttuvat. 1.1.2020 alkaen vuoronumerolla lupapalvelussa asioivia palvellaan maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8-15 ja tiistaisin klo 9-15. Kaikki vuoronumeron tuona aikana saaneet palvellaan. Lupapalvelu sijaitsee osoitteessa Urhonkatu 2 (Sinetti-kiinteistö).

Jyväskylän poliisiaseman lupapalvelut ovat avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 8-16.15. Tiistaisin lupapalvelut ovat avoinna klo 9-16.15. Jyväskylän löytötavaratoimisto on avoinna ma-pe klo 9-12 ja 13-15. Löytötavaratoimiston osoite on Urhonkatu 1 (poliisitalo).

Poliisin asiakaspalvelun aukioloajat voi tarkistaa ja asiointiajan varata poliisin nettisivuilta www.poliisi.fi.