Savustuksen kohteena kello

Kello 19.50 poliisi pysäytti Hannikaisenkadulla henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta. Vuonna 1995 syntyneellä kuljettajalla oli aikaisempia kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta vuoden sisällä seitsemän kappaletta.

Kello 20.45 poliisi pysäytti Rajakadulla henkilöauton, jota kuljetti vuonna -83 syntynyt mies. Kuljettajalle suoritettu alkometripuhallutus antoi nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Kuljettaja oli ajokiellossa ja hänellä oli aiempia kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta vuoden sisällä kolme kappaletta. Autoon tehdyssä etsinnässä löytyi epäiltyä huumausainetta. Ajoneuvon omistajatiedot olivat jääneet päivittämättä, ajoneuvoverot olivat erääntyneet ja autossa oli kesärenkaat alla. Kuljettajaa epäillään muun muassa rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kello 02.45 poliisi pysäytti 9-tiellä Jyväskylässä pakettiauton, jota kuljetti 19-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin rattijuopumuksen lukemat.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (21.12.2019 klo 08.12)


Kylmälahdentiellä sijaitsevassa tavaratalossa asioi sunnuntaina klo 19.55 naishenkilö, joka otti hyllystä savustuspussin ja laittoi siihen Garmin älykellon, arvoltaan yli 300 euroa. Nainen ohitti kassalinjan maksamatta tuotetta ja vartija otti naisen kiinni kassalinjan jälkeen aulassa. Kello saatiin myyntikuntoisena takaisin, mutta savustuspussi meni myyntikelvottomaksi. Pussi korvattiin myöhemmin. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä naisen käsilaukusta löytyi sivuleikkurit. Rikosilmoitus kirjattiin varkaudesta ja murtovälineen hallussapidosta.

Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton tarkastukseen Silokkaantiellä sunnuntaina klo 21 aikaan. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumusta osoittavat lukemat ja huumepikatesti näytti positiivista, jonka johdosta hänet kuljetettiin verikokeisiin ja sen jälkeen etsintäkuulutusten vuoksi poliisiasemalle. Henkilöä epäillään rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Sisä-Suomen poliisi (23.12.2019 klo 07.36)